Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Κριθαράκι
500 γρ. Kριθαράκι Ολικής Άλεσης MISKO
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
3 φύλλα δάφνης
4 μπαχάρι ολόκληρο
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
16 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
½ φλ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια τα φιλέτα από το κοτόπουλο. Αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε το Κριθαράκι Ολικής Άλεσης MISKO και το σοτάρουμε ελαφρώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη δάφνη, το μπαχάρι και τον πελτέ ντομάτας και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Τέλος προσθέτουμε νερό, περίπου 1 λίτρο, και βράζουμε για 11 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα βραστό νερό.
Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.