facebook instagram youtube

Κοτόσουπα με λαχανικά και χονδρό φιδέ

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 50΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Φιδές Χονδρός

200 γρ. Φιδές Χονδρός MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 καρότα σε φέτες

1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο

6 μπουτάκια κοτόπουλου φιλέτο (χωρίς πέτσα/κόκκαλο) σε μπουκίτσες

3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

200 γρ. καλαμπόκι

200 γρ. φασολάκια πράσινα

1 μικρό μπρόκολο (μόνο τις φλορέτες)

2 λίτρα καυτό νερό

200 γρ. σπανάκι χονδροκομμένο

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα καρότα και το σέλερι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά, απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το καλαμπόκι, τα φασολάκια και τις φλορέτες μπρόκολου και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε λίγο ακόμα αλάτι και περιχύνουμε με το καυτό νερό.

Όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά, καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε την σούπα να βράσει για περίπου 20 λεπτά.

Ανοίγουμε το καπάκι και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον Φιδέ Χονδρό MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Στα τελευταία 5 λεπτά βρασμού ρίχνουμε στην κατσαρόλα το σπανάκι και το μαϊντανό και ανακατεύουμε απαλά.

Αποσύρουμε από την φωτιά και σερβίρουμε την σούπα ζεστή, με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.