facebook instagram youtube

Κοτόσουπα με λαχανικά και πεπονάκι

REC_kotosoupa_laxanika_peponaki.jpg
REC_kotosoupa_laxanika_peponaki.jpg
shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_PEPONAKI

MISKO Πεπονάκι

200 γρ. Πεπονάκι MISKO

2 στήθη κοτόπουλου, σε μικρά κομματάκια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πράσο, σε λεπτές φέτες

2 κλωνάρια σέλερι, σε λεπτές φέτες

1 καρότο, σε λεπτές φέτες

2 πατάτες, σε κυβάκια

700-750 ml νερό ή σπιτικό ζωμό κοτόπουλου

¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά, να κάνει κρούστα αλλά να μην πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι και το καρότο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τις πατάτες, αλατίζουμε και πιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Καλύπτουμε με 700-750 ml νερό.

Αφήνουμε να πάρει βράση και να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 12-15 λεπτά.

Προσθέτουμε το Πεπονάκι MISKO και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.