facebook instagram youtube

Κοτόσουπα με Λαχανικά

Αν τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες αγαπάτε την κοτόσουπα, δοκιμάστε αυτή την εύκολη εκδοχή της μισής ώρας με μπόλικα θρεπτικά λαχανικά και πεπονάκι.

Φτιάξτε την πιο θρεπτική και απολαυστική κοτόσουπα με λαχανικά! Μάθετε πώς να ετοιμάσετε αυτό το κλασικό, ζεστό και υγιεινό πιάτο, ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Συνδυάστε φρέσκα λαχανικά, ζουμερό κοτόπουλο και τα αγαπημένα σας ζυμαρικά πεπονάκι από τη MISKO για ένα πλήρες γεύμα γεμάτο γεύση και θρεπτική αξία. Βρείτε βήμα-βήμα οδηγίες, μαγειρικά tips και δημιουργήστε μια πλούσια σούπα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πεπονάκι

200 γρ. Πεπονάκι MISKO

2 στήθη κοτόπουλου, σε μικρά κομματάκια

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πράσο, σε λεπτές φέτες

2 κλωνάρια σέλερι, σε λεπτές φέτες

1 καρότο, σε λεπτές φέτες

2 πατάτες, σε κυβάκια

700-750 ml νερό ή σπιτικό ζωμό κοτόπουλου

¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πως να δημιουργήσετε την τέλεια κοτόσουπα με λαχανικά & πεπονάκι

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά, να κάνει κρούστα αλλά να μην πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι και το καρότο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τις πατάτες, αλατίζουμε και πιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

Καλύπτουμε με 700-750 ml νερό.

Αφήνουμε να πάρει βράση και να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 12-15 λεπτά.

Προσθέτουμε το Πεπονάκι MISKO και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.