Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με ζυμαρικά τύπου Πεπονάκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για ΣούπεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πεπονάκι
200 γρ. Πεπονάκι MISKO
2 στήθη κοτόπουλου, σε μικρά κομματάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσο, σε λεπτές φέτες
2 κλωνάρια σέλερι, σε λεπτές φέτες
1 καρότο, σε λεπτές φέτες
2 πατάτες, σε κυβάκια
700-750 ml νερό ή σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά, να κάνει κρούστα αλλά να μην πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι και το καρότο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πατάτες, αλατίζουμε και πιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με 700-750 ml νερό.
Αφήνουμε να πάρει βράση και να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 12-15 λεπτά.
Προσθέτουμε το Πεπονάκι MISKO και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.