Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με ζυμαρικά τύπου Πεπονάκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Σούπες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πεπονάκι
200 γρ. Πεπονάκι MISKO
2 στήθη κοτόπουλου, σε μικρά κομματάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσο, σε λεπτές φέτες
2 κλωνάρια σέλερι, σε λεπτές φέτες
1 καρότο, σε λεπτές φέτες
2 πατάτες, σε κυβάκια
700-750 ml νερό ή σπιτικό ζωμό κοτόπουλου
¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά, να κάνει κρούστα αλλά να μην πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το σέλερι και το καρότο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πατάτες, αλατίζουμε και πιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με 700-750 ml νερό.
Αφήνουμε να πάρει βράση και να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 12-15 λεπτά.
Προσθέτουμε το Πεπονάκι MISKO και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή, πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.