facebook instagram youtube

Κοτόσουπα με αστράκι και λαχανικά

Μια εύκολη και ελαφριά κοτόσουπα με χρωματιστά λαχανικά, αστράκι και κατίκι Δομοκού, θα γεμίσει τα μπολ και το στομάχι σας, ακόμα και τις πιο ζόρικες μέρες της εβδομάδας.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 35΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Αστράκι

500 γρ. Αστράκι MISKO

4 φιλέτα κοτόπουλο σε μπουκίτσες

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες

2 καρότα σε ροδέλες

½ κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο

800 ml νερό ή σπιτικό ζωμό κοτόπουλου

2 φύλλα δάφνης

χυμό από 1 λεμόνι

4 κ.σ. κατίκι Δομοκού

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο απ’ όλες τις μεριές μέχρι να κάνει κρούστα αλλά να μην πάρει χρώμα. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τα καρότα και το λάχανο και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Περιχύνουμε με το νερό ή τον ζωμό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την δάφνη και περιμένουμε να πάρει βράση.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Προσθέτουμε το Αστράκι MISKO, ανακατεύουμε με κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και 1 κουταλιά κατίκι Δομοκού στο κάθε πιάτο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.