Κατηγορίες Συνταγής:
Πασχαλινές Συνταγές Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Αστράκι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Αστράκι
500 γρ. Αστράκι MISKO
1 μπρόκολο μόνο τις φλορέτες
250 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το μπρόκολο. Το αφήνουμε να βράσει για 5-6 λεπτά και το αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα να στραγγίξει.
Ρίχνουμε στο ίδιο βραστό νερό το Αστράκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα και σοτάρουμε τα συκωτάκια για 3-4 λεπτά, να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις μεριές. Πασπαλίζουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και καγιέν.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το ζεματισμένο μπρόκολο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το αστράκι, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.