Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από την Teti’s Flakes Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με ΤαλιατέλεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ταλιατέλλες
500 γρ. Ταλιατέλλες MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
150 ml λευκό κρασί
4 κ.σ. γιαούρτι
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Ταλιατέλλες MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον 1 λεπτό. Πριν στραγγίξουμε τα ζυμαρικά κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, και έπειτα προσθέτουμε και το σκόρδο. Σοτάρουμε για άλλα 1-2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, αλάτι και πιπέρι και το μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει ελαφρώς από όλες τις πλευρές. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τη μουστάρδα και έπειτα το κρασί. Ανακατεύουμε πολύ καλά για 1 λεπτό και έπειτα προσθέτουμε το γιαούρτι μαζί με το ξύσμα και το χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.