Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
60 ml ελαιόλαδο
6 μπουτάκια κοτόπουλου φιλέτο, κομμένα σε μπουκίτσες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
200 ml μπίρα
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 ½ κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 6-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Σε μπολ ανακατεύουμε τη μπίρα, τη μουστάρδα και το μέλι. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να μαγειρευτεί το κοτόπουλο για 8-10 λεπτά.
Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.