Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO
1 iceberg
1/4 κούπα ελαιόλαδο
200 γρ. κοτόπουλο στήθος
Κρουτόν
Παρμεζάνα, σε φλούδες
Για το dressing
2 κ.γ. μουστάρδα dijon
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
3 κ.σ. γιαούρτι
1/2 κούπα μαγιονέζα
2 σκελίδες σκόρδο
8 αντζούγιες
1/3 κούπα παρμεζάνα, τριμμένη
Για το dressing:
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το σκόρδο και τις αντζούγιες. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε στο μπολ την τριμμένη παρμεζάνα σταδιακά και χτυπάμε και πάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Για τη σαλάτα:
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Ψιλοκόβουμε το iceberg και το αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε πολύ καλά το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές. Θα χρειαστεί περίπου 10-15 λεπτά συνολικά. Απομακρύνουμε από το τηγάνι και το κόβουμε σε μπουκιές.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το dressing και τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Έπειτα προσθέτουμε το iceberg και το κοτόπουλο.
Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μπολ σε μια μεγάλη πιατέλα και πασπαλίζουμε με κρουτόνς και παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση