Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
1 μπρόκολο, μεσαίο σε φουντίτσες
2 κ.σ ελαιόλαδο
400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
Μια πρέζα αλάτι
400 γρ. τυρί κρέμα light
200 γρ. Παρμεζάνα, χοντρό τριμμένη
3 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο
Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βράζουμε 10′ ώστε να είναι al dente και σουρώνουμε.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζουμε και το μπρόκολο για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να χρυσίσει από όλες τις πλευρές, 8-10 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά.
Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε το τυρί κρέμα και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά.
Σουρώνουμε το μπρόκολο και το προσθέτουμε στην σάλτσα. Αποσύρουμε την σάλτσα από την φωτιά.
Προσθέτουμε και τις Πέννες Ριγκάτε στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλα.
Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και το θυμάρι και σερβίρουμε σε βαθιά μπολ. Σερβίρουμε με πιπέρι και πασπαλίζουμε με επιπλέον παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.