facebook instagram youtube

Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη με μπρόκολο, κοτόπουλο και τυρί

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO

1 μπρόκολο, μεσαίο σε φουντίτσες

2 κ.σ ελαιόλαδο

400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

Μια πρέζα αλάτι

400 γρ. τυρί κρέμα light

200 γρ. Παρμεζάνα, χοντρό τριμμένη

3 κλωναράκια θυμάρι φρέσκο

Φρέσκο τριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βράζουμε 10′ ώστε να είναι al dente και σουρώνουμε.

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζουμε και το μπρόκολο για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.

Σε ένα μέτριο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να χρυσίσει από όλες τις πλευρές, 8-10 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι και ανακατεύουμε για άλλα 2 λεπτά.

Χαμηλώνουμε την φωτιά, ρίχνουμε το τυρί κρέμα και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά.

Σουρώνουμε το μπρόκολο και το προσθέτουμε στην σάλτσα. Αποσύρουμε την σάλτσα από την φωτιά.

Προσθέτουμε και τις Πέννες Ριγκάτε στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλα.

Πασπαλίζουμε με το μισό τυρί και το θυμάρι και σερβίρουμε σε βαθιά μπολ. Σερβίρουμε με πιπέρι και πασπαλίζουμε με επιπλέον παρμεζάνα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.