facebook instagram youtube

Μοσχαρόσουπα

preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 70΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ρυζάκι

3/4 φλιτζάνι Ρυζάκι MISKO

1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι, κομμένο σε μερίδες

2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

2 καρότα, σε ροδέλες

2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένο

2 πατάτες, σε κύβους

50 ml ελαιόλαδο

λεμόνια

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε 2 λίτρα νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Αφού βράσει προσθέτουμε το μοσχάρι και βράζουμε για 40-50 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει. Στα πρώτα λεπτά του βρασμού θα εμφανιστεί στην επιφάνεια αφρός, τον οποίο απομακρύνουμε με μια κουτάλα.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλερι, και τις πατάτες και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Βράζουμε για άλλα 20 λεπτά.

Στα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε το Ρυζάκι MISKO, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε.

Σερβίρουμε ζεστή με ψωμί και χυμό λεμονιού.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.