Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ρυζάκι
3/4 φλιτζάνι Ρυζάκι MISKO
1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι, κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 καρότα, σε ροδέλες
2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένο
2 πατάτες, σε κύβους
50 ml ελαιόλαδο
λεμόνια
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε 2 λίτρα νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Αφού βράσει προσθέτουμε το μοσχάρι και βράζουμε για 40-50 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει. Στα πρώτα λεπτά του βρασμού θα εμφανιστεί στην επιφάνεια αφρός, τον οποίο απομακρύνουμε με μια κουτάλα.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλερι, και τις πατάτες και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Βράζουμε για άλλα 20 λεπτά.
Στα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε το Ρυζάκι MISKO, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε.
Σερβίρουμε ζεστή με ψωμί και χυμό λεμονιού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.