Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές με Χοιρινό Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές με Αχιβάδες Ζυμαρικά Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Αχιβάδες
500 γρ. Αχιβάδες MISKO
150 γρ. Καπνιστό τυρί, σε κύβους
150 γρ. ζαμπόν, σε κύβους
1/2 φλ. αρακά
1/2 φλ. καρότο, σε κύβους
4 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Αχιβάδες MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Κόβουμε το καπνιστό τυρί, το ζαμπόν, και τα καρότα σε κύβους και τα προσθέτουμε σου μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα προσθέτουμε στο μπολ τον αρακά, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.