facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με κοτόπουλο, ντοματίνια, φρέσκια ρίγανη και burrata

Βαθμολογία 5 από 5
(1)
Συνταγή από: Teti's Flakes
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σέλινο

500 γρ. Σέλινο MISKO

ελαιόλαδο

500 γρ. στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια

250 γρ. ντοματίνια, ολόκληρα

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

μια πρέζα ζάχαρη

2 κ.σ. ρίγανη

burrata, για το σερβίρισμα

φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σέλινο MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Θα χρειαστεί περίπου 10 λεπτά. Αφαιρούμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.

Στο ίδιο τηγάνι συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο αν χρειαστεί και προσθέτουμε τα ντοματίνια. Σοτάρουμε και ανακατεύουμε προσεκτικά φροντίζοντας να μαλακώσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε μια πρέζα ζάχαρη, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι.

Μόλις μαλακώσουν τα πιέζουμε ελαφρώς με ένα πιρούνι ώστε να απελευθερώσουν τους χυμούς τους. Προσθέτουμε τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.

Σε μια μεγάλη πιατέλα προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με επιπλέον φρέσκια ρίγανη και burrata.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
8 Δεκεμβρίου, 2022
Avatar for Paulos Mixailidis
Paulos Mixailidis
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.