Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από την Teti’s Flakes Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με ζυμαρικά Σέλινο Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σέλινο
500 γρ. Σέλινο MISKO
ελαιόλαδο
500 γρ. στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
250 γρ. ντοματίνια, ολόκληρα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μια πρέζα ζάχαρη
2 κ.σ. ρίγανη
burrata, για το σερβίρισμα
φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Σέλινο MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Θα χρειαστεί περίπου 10 λεπτά. Αφαιρούμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο αν χρειαστεί και προσθέτουμε τα ντοματίνια. Σοτάρουμε και ανακατεύουμε προσεκτικά φροντίζοντας να μαλακώσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε μια πρέζα ζάχαρη, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αλάτι.
Μόλις μαλακώσουν τα πιέζουμε ελαφρώς με ένα πιρούνι ώστε να απελευθερώσουν τους χυμούς τους. Προσθέτουμε τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
Σε μια μεγάλη πιατέλα προσθέτουμε τα ζυμαρικά, τα ντοματίνια και το κοτόπουλο. Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με επιπλέον φρέσκια ρίγανη και burrata.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση