Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τορτελίνι με τυριά Τρικολόρε
250 γρ. Τρικολόρε Τορτελίνι με τυριά MISKO
400 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
1 κ.γ. σκόνη μουστάρδας
Αλάτι - πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
50 γρ. βούτυρο
1 μέτριο κρεμμύδι
2 καρότα
3 κ.σ. σέλερι
3 σκελίδες σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
1 λίτρο ζωμό λαχανικών
200 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
Ελαιόλαδο
Φρέσκο θυμάρι, μπούκοβο (προαιρετικά)
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη ρίγανη, το τζίντζερ, τη σκόνη μουστάρδας, το αλάτι και το πιπέρι. Φορώντας γάντια μίας χρήσης καρυκεύουμε το κοτόπουλο με το μείγμα και από τις δύο πλευρές.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις λιώσει ξύνουμε τον πάτο της με μία ξύλινη κουτάλα.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
Στο μεταξύ κόβουμε το κοτόπουλο σε ασύμμετρα μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στα λαχανικά.
Ρίχνουμε το ζωμό και αφήνουμε τη σούπα να σιγομαγειρευτεί για 20-25 λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και το κοτόπουλο).
Τέλος προσθέτουμε τα Τρικολόρε Τορτελίνι με Τυριά MISKO και συνεχίζουμε το βρασμό για ακόμα 13 λεπτά.
Μόλις η σούπα είναι έτοιμη προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε καλά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.