Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τριβελάκι Συνταγές για ΜακαρονοσαλάταΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 στήθη κοτόπουλο
5 φέτες μπέικον, κομμένες σε μικρά κομμάτια
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
100 γρ. σπανάκι
100 γρ. φέτα, σε κύβους
1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. άνηθο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για το dressing
1/4 κούπα ελαιόλαδο
3 κ.σ. μηλόξυδο
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.σ. μουστάρδα dijon
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Προσθέτουμε στο κοτόπουλο αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε το κοτόπουλο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά, ή μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και μετά κόβουμε σε μπουκίτσες.
Στο ίδιο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον για περίπου 8-10 λεπτά.
Παράλληλα ετοιμάζουμε το dressing για τη σαλάτα. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε μαζί το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο σε σκόνη και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα ζυμαρικά μαζί με τα ντοματίνια, το τσιγαρισμένο μπέικον, τη φέτα, το κρεμμύδι, το σπανάκι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Περιχύνουμε με το dressing τη σαλάτα, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.