facebook instagram youtube

Κοτοσαλάτα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 στήθη κοτόπουλο

5 φέτες μπέικον, κομμένες σε μικρά κομμάτια

150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

100 γρ. σπανάκι

100 γρ. φέτα, σε κύβους

1 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

2 κ.σ. άνηθο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Για το dressing

1/4 κούπα ελαιόλαδο

3 κ.σ. μηλόξυδο

1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

1 κ.σ. μουστάρδα dijon

1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Προσθέτουμε στο κοτόπουλο αλάτι και το πιπέρι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ψήνουμε το κοτόπουλο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά, ή μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και μετά κόβουμε σε μπουκίτσες.

Στο ίδιο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον για περίπου 8-10 λεπτά.

Παράλληλα ετοιμάζουμε το dressing για τη σαλάτα. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπάμε μαζί το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο σε σκόνη και τη μουστάρδα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα ζυμαρικά μαζί με τα ντοματίνια, το τσιγαρισμένο μπέικον, τη φέτα, το κρεμμύδι, το σπανάκι και τον ψιλοκομμένο άνηθο.

Περιχύνουμε με το dressing τη σαλάτα, ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.