facebook instagram youtube
GR | EN

Ζυμαρικά με μοσχαρίσια μάγουλα και γραβιέρα

Συνταγή από: Teti's Flakes
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 180΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Παστίτσιο No2

500 γρ. Παστίτσιο Νο2 MISKO

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κιλό μοσχαρίσια μάγουλα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

4 σκελίδες σκόρο, ψιλοκομμένες

1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες

3 φύλλα δάφνης

1 κ.γ. θυμάρι

400 ml κόκκινο κρασί

400 ml ζωμό βοδινού

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Γραβιέρα, τριμμένη

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μάγουλα από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα.

Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και το καρότα και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Σβήνουμε με κρασί και σιγοβράζουμε για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε το ζωμό βοδινού, τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι, τα μάγουλα, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 3 ώρες ή μέχρι τα μάγουλα να είναι μαλακά.

Δοκιμάζουμε τα μάγουλα και εφόσον είναι έτοιμα τα απομακρύνουμε από την κατσαρόλα μαζί με τα φύλλα δάφνης. Με τη βοήθεια ενός μπλέντερ χειρός χτυπάμε τη σάλτσα μέχρι να γίνει λεία.

Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά μέχρι να μειωθεί κατά ένα τέταρτο. Επαναφέρουμε το κρέας στην κατσαρόλα.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και το Παστίτσιο Νο2 MISKO, που βράζουμε για 8’ και στραγγίζουμε.

Περιχύνουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και τα μάγουλα και σερβίρουμε με γραβιέρα τριμμένη.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.