Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κ.γ. ξερό βασιλικό
1 κ.γ. ζάχαρη
4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
400 γρ. φιλέτο τόνου σε νερό
5-6 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 6 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το βασιλικό, τη ζάχαρη και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 7-8 λεπτά.
Προσθέτουμε το μαϊντανό και τον τόνο και ανακατεύουμε. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 2-3 λεπτά ακόμα, σε μέτρια φωτιά.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στο σκεύος με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, γαρνίροντάς τα με φρέσκο θυμάρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.