facebook instagram youtube

ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ – Τριβελάκι με κοκκινιστά κεφτεδάκια

Με αυτή τη συνταγή τίποτα δεν πάει χαμένο. Αξιοποιούμε τα φαγητά που έχουμε ήδη στο ψυγείο μας και με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά τα μετατρέπουμε σε νόστιμα και δημιουργικά πιάτα.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

ό,τι έχει περισσέψει από χτές

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στεκόμαστε μπροστά στο ψυγείο και σκανάρουμε προσεκτικά για leftovers.

Ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε το Τριβελάκι MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ζεσταίνουμε τα χθεσινά κεφτεδάκια με τη σαλτσούλα τους.

Σουρώνουμε το τριβελάκι και το ανακατεύουμε με τη σάλτσα και τα κεφτεδάκια.

Τρίβουμε φρέσκο τυρί και καλή μας όρεξη.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.