
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Τορτελίνι με τυριά
600g μοσχαρίσιο φιλέτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
400g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
40ml μπράντι ή κονιάκ
3 κ.σ. αλεύρι
200ml ζεστό ζωμό κρέατος
3 κ.σ. Worcestershire sauce
1 κ.γ. μουστάρδα ολικής άλεσης
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. τοματοπελτέ
1 κ.γ. ζάχαρη
30ml ελαιόλαδο
50g βούτυρο
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
50g αγγουράκια τουρσί
1 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Βράζουμε 2,5 λίτρα νερό, όταν κοχλάζει το νερό προσθέτουμε 7g αλάτι και τα Τορτελίνι με Τυριά MISKO.
Βράζουμε για 13’, τα στραγγίζουμε και αμέσως προσθέτουμε 10g βούτυρο.
Σοτάρουμε με 20g βούτυρο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2’.
Πασπαλίζουμε το κρέας με το αλεύρι.
Σε ένα ευρύχωρο τηγάνι ζεσταίνουμε 20g βούτυρο και 20ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.
Μόλις τα φιλετάκια πάρουν χρώμα τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε στην άκρη.
Μέσα στο τηγάνι ίδιο τηγάνι, χωρίς να το καθαρίσουμε, βάζουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια.
Σβήνουμε με το μπράντι και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη Worcestershire sauce, τις μουστάρδες, τον τοματοπελτέ, τον ζωμό και βράζουμε τη σάλτσα για 5’.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το μοσχάρι, τα αγγουράκια και τον άνηθο.
Σερβίρουμε αμέσως τα τορτελίνι με τη σάλτσα και ψιλοκομμένο άνηθο.
Tips: Μπορούμε να μαγειρέψουμε το στρογγανόφ με κοτόπουλο ή μόνο με ποικιλία από μανιτάρια
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.