facebook instagram youtube

Τορτελίνι με μοσχάρι στρογγανόφ

Συνταγή από: Funky Cook

Τα μοναδικά τορτελίνι με τυριά συνοδεύουν ιδανικά, το απίστευτα απολαυστικό μοσχαράκι στρογγανόφ! Η πλούσια σάλτσα με την umami γεύση θα αγαπηθεί πολύ, ένα φαγητό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και ειδικά αν σας αρέσουν οι διεθνής κουζίνες!

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τορτελίνι με τυριά

600g μοσχαρίσιο φιλέτο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες

400g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

40ml μπράντι ή κονιάκ

3 κ.σ. αλεύρι

200ml ζεστό ζωμό κρέατος

3 κ.σ. Worcestershire sauce

1 κ.γ. μουστάρδα ολικής άλεσης

1 κ.γ. μουστάρδα

1 κ.γ. τοματοπελτέ

1 κ.γ. ζάχαρη

30ml ελαιόλαδο

50g βούτυρο

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

50g αγγουράκια τουρσί

1 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε  2,5 λίτρα νερό, όταν κοχλάζει το νερό προσθέτουμε 7g αλάτι και τα Τορτελίνι με Τυριά MISKO.

Βράζουμε για 13’, τα στραγγίζουμε και αμέσως προσθέτουμε 10g βούτυρο.

Σοτάρουμε με 20g βούτυρο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2’.

Πασπαλίζουμε το κρέας με το αλεύρι.

Σε ένα ευρύχωρο τηγάνι ζεσταίνουμε 20g βούτυρο και 20ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά το κρέας από όλες τις πλευρές.

Μόλις τα φιλετάκια πάρουν χρώμα τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε στην άκρη.

Μέσα στο τηγάνι ίδιο τηγάνι, χωρίς να το καθαρίσουμε, βάζουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια.

Σβήνουμε με το μπράντι και μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη Worcestershire sauce, τις μουστάρδες, τον τοματοπελτέ, τον ζωμό και βράζουμε τη σάλτσα για 5’.

Προσθέτουμε το γιαούρτι, το μοσχάρι, τα αγγουράκια και τον άνηθο.

Σερβίρουμε αμέσως τα τορτελίνι με τη σάλτσα και ψιλοκομμένο άνηθο.

Tips: Μπορούμε να μαγειρέψουμε το στρογγανόφ με κοτόπουλο ή μόνο με ποικιλία από μανιτάρια

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.