facebook instagram youtube

Μακαρόνια χωρίς γλουτένη με κιμά κοτόπουλου και μανιτάρια

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

400 γρ. Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO

500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο

200 γρ. μικρά μανιτάρια λευκά, κομμένα στη μέση

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο

1 πράσο, ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνη

400 ml. χυμό ντομάτας

150 ml. ζεστό νερό ή ζωμό κοτόπουλο

2-3 κόκκους μπαχάρι

1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο

40 ml. ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον επεξεργαστή τροφίμων αλέθουμε το κοτόπουλο και τη μισή ποσότητα από τα μανιτάρια να γίνουν σαν κιμάς.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά για 4-5’.

Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3’ ακόμη, προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό, τα μπαχάρια, τη δάφνη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

Μαγειρεύουμε για περίπου 30’ μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα κιμά.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τον κιμά, ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο τυρί.

Tips:

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γεύση με λίγο κρασί

Μπορούμε να προσθέσουμε στον κιμά και λίγο κόκκινο πιπέρι

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.