Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κιμά Συνταγές με Κοτόπουλο Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
200 γρ. μικρά μανιτάρια λευκά, κομμένα στη μέση
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
1 πράσο, ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνη
400 ml. χυμό ντομάτας
150 ml. ζεστό νερό ή ζωμό κοτόπουλο
2-3 κόκκους μπαχάρι
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
40 ml. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Στον επεξεργαστή τροφίμων αλέθουμε το κοτόπουλο και τη μισή ποσότητα από τα μανιτάρια να γίνουν σαν κιμάς.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά για 4-5’.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3’ ακόμη, προσθέτουμε τη ντομάτα, το ζωμό, τα μπαχάρια, τη δάφνη, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για περίπου 30’ μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα κιμά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με τον κιμά, ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένο τυρί.
Tips:
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γεύση με λίγο κρασί
Μπορούμε να προσθέσουμε στον κιμά και λίγο κόκκινο πιπέρι
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.