Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά σε μερίδες
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
200 ml λευκό κρασί
¼ κ.γ. κανέλα
¼ κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
¼ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
1 κ.σ. ζάχαρη
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ζεσταίνουμε 6 κ.σ. ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα κομμάτια κρέατος και αφήνουμε να σοταριστεί σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας ανα διαστήματα για να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ, την κανέλα, το μπαχάρι, το γαρύφαλλο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη ζάχαρη και νερό, τόσο ώστε να καλύψει τα κομμάτια κρέατος. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε κατευθείαν μαζί με το μοσχαράκι και τη σάλτσα του και πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.