facebook instagram youtube

Σπαγγέτι Νο6 με μοσχαράκι κοκκινιστό

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 75΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά σε μερίδες

3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

500 γρ. χυμό ντομάτας

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

200 ml λευκό κρασί

¼ κ.γ. κανέλα

¼ κ.γ. μπαχάρι τριμμένο

¼ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο

1 κ.σ. ζάχαρη

150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε 6 κ.σ. ελαιόλαδο σε κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα κομμάτια κρέατος και αφήνουμε να σοταριστεί σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας ανα διαστήματα για να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ, την κανέλα, το μπαχάρι, το γαρύφαλλο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη ζάχαρη και νερό, τόσο ώστε να καλύψει τα κομμάτια κρέατος. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε κατευθείαν μαζί με το μοσχαράκι και τη σάλτσα του και πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.