Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
300 γρ. μοσχαρίσια ελιά ή κιλότο
4 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
500 γρ. τριμμένες ντομάτες
500 ml νερό
1 κ.γ. ξερό βασιλικό
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.
Το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και το αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό και τον ξερό βασιλικό.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια ένταση για 1 ώρα.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με την σάλτσα και την κεφαλογραβιέρα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.