facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με μοσχαράκι, λαχανικά και ντομάτα

Το μοσχαράκι σιγοβράζει μαζί με μπόλικη ντομάτα και λαχανικά στην κατσαρόλα, προς το τέλος του μαγειρέματος ετοιμάζετε τα σπαγγέτι και σύντομα τα απολαμβάνετε ζεστά και λαχταριστά μαζί με κεφαλογραβιέρα.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 70΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι

500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO

300 γρ. μοσχαρίσια ελιά ή κιλότο

4 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες

2 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες

500 γρ. τριμμένες ντομάτες

500 ml νερό

1 κ.γ. ξερό βασιλικό

100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.

Το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά και το αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια.

Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμη.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό και τον ξερό βασιλικό.

Μαγειρεύουμε σε μέτρια ένταση για 1 ώρα.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα σερβίρουμε ζεστά, με την σάλτσα και την κεφαλογραβιέρα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.