Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Σπαγγέτι
500 γρ. Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1/3 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
600-700 γρ. σουπιές, κομμένες σε μικρά κομμάτια
1/2 κούπα λευκό κρασί
το μελάνι από τις σουπιές
αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Χρυσή Σειρά MISKO . Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, τον μαϊντανό και το μπούκοβο για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τη σουπιά αφού την έχουμε κόψει σε μικρότερα κομμάτια. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το κρασί. Σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσει η σουπιά.
Έπειτα προσθέτουμε το μελάνι της σουπιάς και 1-2 κ.σ. από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σουπιά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.