facebook instagram youtube
GR | EN

Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη με κιμά και αβοκάντο

DSC_2789_sleed
DSC_2789_sleed
DSC_2789_sleed
DSC_2789_sleed

Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO με κιμά και αβοκάντο, ένα πιάτο εμπνευσμένο από τη μεξικάνικη κουζίνα, ιδανικό για ένα ισορροπημένο γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και ελεύθερο γλουτένης. Καθώς τα Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO παρασκευάζονται από λευκό και κίτρινο καλαμπόκι, το πιάτο δίνει την αίσθηση ότι καταναλώνεις τάκος και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους όλους τους λάτρεις των ethnic κουζινών.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 5 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-GLUTEN_FREE-PENNE-550x1024

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO

400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά

1 ξερό κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο

130 γρ. καλαμπόκι

100 γρ. φασόλια κόκκινα

15 ντοματίνια ψιλοκομμένα

450 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας

1 κ.γ. κύμινo

1 κ.γ. πάπρικα

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη

¼ κ.γ. τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο

ελάχιστη σκόνη τσίλι (προαιρετικά)

1 κ.γ. καστανή ζάχαρη

1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

1 αβοκάντο ώριμο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά με αλάτι. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι σε υψηλή φωτιά για λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και το μισό μείγμα μπαχαρικών. Ρίχνουμε τον κιμά, το υπόλοιπο μείγμα μπαχαρικών και σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.

Ρίχνουμε το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας (ή τριμμένη ντομάτα) και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.

Στον κιμά ρίχνουμε το καλαμπόκι, τα φασόλια, τα ντοματίνια, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σουρώνουμε τις Πέννε Ριγκάτε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με το μείγμα κιμά και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τις Πέννε Ριγκάτε με τον κιμά και γαρνίρουμε με κυβάκια αβοκάντο και προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.