Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
400 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
1 ξερό κρεμμύδι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
130 γρ. καλαμπόκι
100 γρ. φασόλια κόκκινα
15 ντοματίνια ψιλοκομμένα
450 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
1 κ.γ. κύμινo
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη
¼ κ.γ. τριμμένο αποξηραμένο σκόρδο
ελάχιστη σκόνη τσίλι (προαιρετικά)
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
1 αβοκάντο ώριμο
αλάτι
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά με αλάτι. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι σε υψηλή φωτιά για λίγα λεπτά με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και το μισό μείγμα μπαχαρικών. Ρίχνουμε τον κιμά, το υπόλοιπο μείγμα μπαχαρικών και σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας (ή τριμμένη ντομάτα) και ανακατεύουμε για 6-7 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Στον κιμά ρίχνουμε το καλαμπόκι, τα φασόλια, τα ντοματίνια, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σουρώνουμε τις Πέννε Ριγκάτε και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με το μείγμα κιμά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε τις Πέννε Ριγκάτε με τον κιμά και γαρνίρουμε με κυβάκια αβοκάντο και προαιρετικά με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.