Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Διαβητικούς Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές της Funky Cook Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε
500g Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO
600g φιλέτο σολομού
1 κ.σ. μέλι
1 αβοκάντο
12 ντοματίνια
10g κόλιανδρο
10g μαϊντανό
5g βασιλικό
3g δυόσμο
30g τζίντζερ
1 σκελίδα σκόρδο
1 μοσχολέμονο
1 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
50ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο, τον μαϊντανό, το δυόσμο και τον βασιλικό.
Τρίβουμε το τζίντζερ και το σκόρδο, τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ μαζί το λευκό βαλσαμικό ξύδι, το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό του μοσχολέμονου και το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε το φιλέτο του σολομού σε αντικολλητικό χαρτί κομμένο σε 6 κομμάτια.
Περιχύνουμε με το μέλι, λίγη από τη σάλτσα μυρωδικών και ψήνουμε για 20’ στους 180ο C.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις πέννε ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.
Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 2 κ.σ. από σάλτσα μυρωδικών.
Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και το αβοκάντο σε κύβους.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε σε κάθε πιάτο ντοματίνια, αβοκάντο και ένα φιλέτο σολομού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.