facebook instagram youtube
GR | EN

Πέννε Ριγκάτε ολικής άλεσης με σολομό, αβοκάντο και σάλτσα μυρωδικών

Συνταγή από: Funky Cook
preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_PENNERIGKATEOLIKIS.png

MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε

500g Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO

600g φιλέτο σολομού

1 κ.σ. μέλι

1 αβοκάντο

12 ντοματίνια

10g κόλιανδρο

10g μαϊντανό

5g βασιλικό

3g δυόσμο

30g τζίντζερ

1 σκελίδα σκόρδο

1 μοσχολέμονο

1 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξύδι

50ml ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο, τον μαϊντανό, το δυόσμο και τον βασιλικό.

Τρίβουμε το τζίντζερ και το σκόρδο, τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ μαζί το λευκό βαλσαμικό ξύδι, το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό του μοσχολέμονου και το ελαιόλαδο.

Τοποθετούμε το φιλέτο του σολομού σε αντικολλητικό χαρτί κομμένο σε 6 κομμάτια.

Περιχύνουμε με το μέλι, λίγη από τη σάλτσα μυρωδικών και ψήνουμε για 20’ στους 180ο C.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις πέννε ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.

Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 2 κ.σ. από σάλτσα μυρωδικών.

Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και το αβοκάντο σε κύβους.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε σε κάθε πιάτο ντοματίνια, αβοκάντο και ένα φιλέτο σολομού.

© MISKO 2020. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.