Κατηγορίες Συνταγής:
Light συνταγές Άνοιξη & Καλοκαίρι Κόκκινες μακαρονάδες Με θαλασσινά Μεσημεριανό Ταπεράκι στο γραφείο
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε
500g Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO
600g φιλέτο σολομού
1 κ.σ. μέλι
1 αβοκάντο
12 ντοματίνια
10g κόλιανδρο
10g μαϊντανό
5g βασιλικό
3g δυόσμο
30g τζίντζερ
1 σκελίδα σκόρδο
1 μοσχολέμονο
1 κ.σ. λευκό βαλσαμικό ξύδι
50ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο, τον μαϊντανό, το δυόσμο και τον βασιλικό.
Τρίβουμε το τζίντζερ και το σκόρδο, τα αναμειγνύουμε σε ένα μπολ μαζί το λευκό βαλσαμικό ξύδι, το αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το χυμό του μοσχολέμονου και το ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε το φιλέτο του σολομού σε αντικολλητικό χαρτί κομμένο σε 6 κομμάτια.
Περιχύνουμε με το μέλι, λίγη από τη σάλτσα μυρωδικών και ψήνουμε για 20’ στους 180ο C.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις πέννε ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.
Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 2 κ.σ. από σάλτσα μυρωδικών.
Κόβουμε στη μέση τα ντοματίνια και το αβοκάντο σε κύβους.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά και προσθέτουμε σε κάθε πιάτο ντοματίνια, αβοκάντο και ένα φιλέτο σολομού.