Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδιά Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Παιδιά Ταπεράκι στο γραφείο Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
80 ml. Ελαιόλαδο
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο στον τρίφτη
100 ml. κόκκινο κρασί
600 ml. ντομάτα στον τρίφτη
2 – 3 κόκκους μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
1 φύλλο δάφνη
κεφαλοτύρι τριμμένο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνουμε το καρότο και τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 – 6 λεπτά σε δυνατή φωτιά, σπάζοντάς τον σε μικρότερα κομμάτια με την κουτάλα μας. Παράλληλα σιγοτραγουδάμε κάποιο αγαπημένο ρεφρέν (κατά προτίμηση λαϊκού ρεπερτορίου).
Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την ντομάτα στον τρίφτη, την δάφνη, την κανέλα και το μπαχάρι και όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
Βράζουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε. Αφαιρούμε τα μπαχαρικά από τον κιμά και τον ρίχνουμε στα σπαγγέτι
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα πασπαλίζοντας με τριμμένο κεφαλοτύρι μέχρι να μη βλέπουμε τι φαγητό έχει από κάτω.