Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Κιμά Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με ζυμαρικά τύπου Πεπονάκι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πεπονάκι
500 γρ. Πεπονάκι MISKO
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
40 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ κ.γ. ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Ετοιμάζουμε τον κιμά για τα μπιφτέκια. Σε μπολ βάζουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, την φρυγανιά, το αυγό, το ξύδι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ζυμώνουμε πολύ καλά, για 5 λεπτά.
Καλύπτουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Πλάθουμε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, για περίπου 25 λεπτά.
Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Πεπονάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη μέχρι το σερβίρισμα.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά μαζί με τα μπιφτέκια και τριμμένη κεφαλογραβιέρα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.