facebook instagram youtube

Μοσχάρι ραγού με τριβελάκι ολικής άλεσης

Το κοκκινιστό ραγού με μοσχάρι θέλει υπομονή για να μαγειρευτεί σωστά στην κατσαρόλα: όταν θα είναι τρυφερό και έτοιμο θα το σερβίρετε με Τριβελάκι ολικής άλεσης και θα καταλάβετε ότι άξιζε η μικρή αναμονή.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 100΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι Ολικής Άλεσης MISKO

1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα σε κύβους

2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κρεμμύδια χονδροκομμένα

2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

500 ml ζεστό ζωμό βοδινού ή νερό

100 γρ. γραβιέρα τριμμένη

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας και το πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι και τινάζουμε να φύγει ό,τι περισσεύει.

Ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας για 6-7 λεπτά απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει χρώμα.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Συνεχίζουμε με το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε τον ζωμό (ή το νερό), χαμηλώνουμε τη φωτιά, καλύπτουμε με καπάκι και αφήνουμε το μοσχάρι να σιγοβράσει για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό καθώς βράζει.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ραγού. Ανακατεύουμε απαλά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.