Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με ζυμαρικό τύπου Κοραλάκι Ελληνικές Συνταγές Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοραλάκι
500 γρ. Κοραλάκι MISKO
1 κιλό μοσχάρι σε κυβάκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο
3 καρότα σε φέτες
250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια σε τέταρτα
80 ml κόκκινο κρασί
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι και το σοτάρουμε απ’ όλες τις πλευρές, για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με τα ζουμιά του.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τα καρότα, τα μανιτάρια, το κρασί, τα φύλλα δάφνης, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά.
Κλείνουμε καλά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, για περίπου 1 ½ ώρα.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά με το μοσχαράκι και τα λαχανικά από το ταψί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.