facebook instagram youtube
GR | EN

Μοσχάρι εξοχικό με κοραλάκι

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 100΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_KORALAKI

MISKO Κοραλάκι

500 γρ. Κοραλάκι MISKO

1 κιλό μοσχάρι σε κυβάκια

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2-3 σκελίδες σκόρδο

3 καρότα σε φέτες

250 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια σε τέταρτα

80 ml κόκκινο κρασί

2 φύλλα δάφνης

1 κ.γ. ξερό θυμάρι

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχάρι και το σοτάρουμε απ’ όλες τις πλευρές, για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μεταφέρουμε σε ταψί μαζί με τα ζουμιά του.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τα καρότα, τα μανιτάρια, το κρασί, τα φύλλα δάφνης, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το θυμάρι και ανακατεύουμε απαλά.

Κλείνουμε καλά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις, για περίπου 1 ½ ώρα.

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά με το μοσχαράκι και τα λαχανικά από το ταψί.

© MISKO 2020. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.