facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με καβούρι, ρόκα και πιπεριές

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 11΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοραλάκι

500 γρ. Κοραλάκι MISKO

200 γρ. καβουρόψιχα σε κομματάκια

100 γρ. ρόκα baby

2 πράσινες πιπεριές σε κυβάκια

3 ντομάτες ξεσποριασμένες σε κυβάκια

½ ματσάκι μυρώνια

χυμό από 1 λεμόνι

ξύσμα από 1 λεμόνι

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.

Σε μπολ χτυπάμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε την καβουρόψιχα, τη ρόκα, τις πιπεριές, τις ντομάτες, τα φυλλαράκια από τα μυρώνια και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή την φυλάμε καλυμμένη στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.