Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με ζυμαρικό τύπου Κοραλάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Κοραλάκι
500 γρ. Κοραλάκι MISKO
200 γρ. καβουρόψιχα σε κομματάκια
100 γρ. ρόκα baby
2 πράσινες πιπεριές σε κυβάκια
3 ντομάτες ξεσποριασμένες σε κυβάκια
½ ματσάκι μυρώνια
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοραλάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.
Σε μπολ χτυπάμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτουμε την καβουρόψιχα, τη ρόκα, τις πιπεριές, τις ντομάτες, τα φυλλαράκια από τα μυρώνια και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή την φυλάμε καλυμμένη στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.