facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρόνια σπαγγέτι με τόνο και μαγιονέζα

Αν αγαπάτε τα μακαρόνια με τόνο δοκιμάστε αυτή την εύκολη εκδοχή με σπαγγέτι. Τα σοταριστά μανιτάρια και το καλαμπόκι έρχονται και συνδυάζονται με τα βασικά υλικά, προσφέροντας έτσι μία άκρως γευστική εμπειρία, σε μισή μόλις ώρα. Εάν ψάχνετε μία εναλλακτική πρόταση για ένα γεύμα με γεμάτη γεύση και απροσδόκητους συνδυασμούς που συναρπάζουν τον ουρανίσκο τότε αυτό το πιάτο θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας!

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

70 γρ. μαγιονέζα

200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.γ. ζάχαρη

4 αγγουράκια πίκλες, ψιλοκομμένα

¼ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

¼ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο

1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

200 γρ. αρακά βρασμένο

1 κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια

320 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αν αγαπάτε τα μακαρόνια με τόνο δοκιμάστε αυτή την εύκολη εκδοχή με σπαγγέτι. Τα σοταριστά μανιτάρια και το καλαμπόκι έρχονται και συνδυάζονται με τα βασικά υλικά, προσφέροντας έτσι μία άκρως γευστική εμπειρία, σε μισή μόλις ώρα. Εάν ψάχνετε μία εναλλακτική πρόταση για ένα γεύμα με γεμάτη γεύση και απροσδόκητους συνδυασμούς που συναρπάζουν τον ουρανίσκο τότε αυτό το πιάτο θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας!

Eτοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, τα τινάζουμε καλά, τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά. Τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν όσο ετοιμάζουμε τη σάλτσα μαγιονέζας.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το ξύδι, τη ζάχαρη, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αν η σος μας φαίνεται πολύ πηχτή προσθέτουμε 2-4 κ.σ. νερό και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε τις πίκλες, το μαϊντανό, τον άνηθο, το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τον αρακά, την πιπεριά, τα βρασμένα ζυμαρικά και τον τόνο και ανακατεύουμε απαλά να μοιραστούν ομοιόμορφα τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ιδανικά σε θερμοκρασία δωματίου.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.