facebook instagram youtube
GR | EN

Λιγκουίνι Ολικής με ταλιάτα και μανιτάρια

Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης, πλούσια σε φυτικές ίνες συνδυασμένο με μανιτάρια και μοσχαρίσια ταλιάτα. Ένα πιάτο απόλυτα ισορροπημένο, ιδανικό για βέλτιστη απορρόφηση του σιδήρου του κρέατος, ότι καλύτερο για μετασκησιακό γεύμα για αθλητές και ασκούμενους.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι

200 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. φρέσκα μανιτάρια

300 γρ. μοσχαρίσια ταλιάτα

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών

¼ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου ή μια σκελίδα φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο

φρέσκο θυμάρι

αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια σε υψηλή φωτιά για λίγα λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και φρέσκο θυμάρι. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.

Αλατοπιπερώνουμε την ταλιάτα και στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο με το βούτυρο και θυμάρι και μόλις κάψουν προσθέτουμε την ταλιάτα.

Σε υψηλή φωτιά ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Παράλληλα σε κατσαρόλα, φέρνουμε σε βρασμό αλατισμένο νερό.

Αποσύρουμε την ταλιάτα από τη φωτιά και αφήνουμε σε ξύλο κοπής για να ξεκουραστεί μέχρι τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO να βράσουν.

Στο νερό που βράζει ρίχνουμε το Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Δύο λεπτά πριν είναι έτοιμα τα λιγκουίνι κόβουμε την ταλιάτα σε λεπτές φέτες.

Στο τηγάνι που μαγειρέψαμε τα μανιτάρια και ψήσαμε την ταλιάτα ρίχνουμε σουρωμένα τα λιγκουίνι και ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και έξτρα φρέσκο θυμάρι.

Σερβίρουμε τα μακαρόνια με μανιτάρια και προσθέτουμε φετάκια ταλιάτας. Γαρνίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.