Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι
200 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO
200 γρ. φρέσκα μανιτάρια
300 γρ. μοσχαρίσια ταλιάτα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. βούτυρο χαμηλών λιπαρών
¼ κ.γ. σκόνη αποξηραμένου σκόρδου ή μια σκελίδα φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο
φρέσκο θυμάρι
αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια σε υψηλή φωτιά για λίγα λεπτά με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι και φρέσκο θυμάρι. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη.
Αλατοπιπερώνουμε την ταλιάτα και στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο με το βούτυρο και θυμάρι και μόλις κάψουν προσθέτουμε την ταλιάτα.
Σε υψηλή φωτιά ψήνουμε για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Παράλληλα σε κατσαρόλα, φέρνουμε σε βρασμό αλατισμένο νερό.
Αποσύρουμε την ταλιάτα από τη φωτιά και αφήνουμε σε ξύλο κοπής για να ξεκουραστεί μέχρι τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO να βράσουν.
Στο νερό που βράζει ρίχνουμε το Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
Δύο λεπτά πριν είναι έτοιμα τα λιγκουίνι κόβουμε την ταλιάτα σε λεπτές φέτες.
Στο τηγάνι που μαγειρέψαμε τα μανιτάρια και ψήσαμε την ταλιάτα ρίχνουμε σουρωμένα τα λιγκουίνι και ανακατεύουμε με τα μανιτάρια και έξτρα φρέσκο θυμάρι.
Σερβίρουμε τα μακαρόνια με μανιτάρια και προσθέτουμε φετάκια ταλιάτας. Γαρνίρουμε με φρέσκο τριμμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.