Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Μοσχάρι Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Βαγγέλης Δρίσκας Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λαζάνια MISKO
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (άπαχο από κιλότο)
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
6 κ.σ. γιαούρτι
60 γρ. τριμμένη γραβιέρα
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κρόκο αυγού
3 κ.σ. φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, δυόσμο)
500 γρ. ντομάτες κονκασέ
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
130 γρ. αλεύρι
1 κ.γ. ξερό βασιλικό
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
1 κ.σ. ζάχαρη
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Σοτάρουμε σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κρόκο, την γραβιέρα, το γιαούρτι, το τριμμένο ψωμί και τα μυρωδικά.
Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μείγμα.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.
Τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες κονκασέ, τον πελτέ ντομάτας, τον βασιλικό, το θυμάρι, την ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε την σάλτσα για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα Λαζάνια, τα ανακατεύουμε με την σάλτσα και τα κεφτεδάκια και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.