facebook instagram youtube

Λαζάνια με κεφτεδάκια

Συνταγή από: Βαγγέλη Δρίσκα
preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λαζάνια MISKO

500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (άπαχο από κιλότο)

2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο

6 κ.σ. γιαούρτι

60 γρ. τριμμένη γραβιέρα

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

1 κρόκο αυγού

3 κ.σ. φρέσκα ψιλοκομμένα μυρωδικά (βασιλικό, ρίγανη, δυόσμο)

500 γρ. ντομάτες κονκασέ

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

130 γρ. αλεύρι

1 κ.γ. ξερό βασιλικό

1 κ.γ. ξερό θυμάρι

1 κ.σ. ζάχαρη

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον κρόκο, την γραβιέρα, το γιαούρτι, το τριμμένο ψωμί και τα μυρωδικά.
Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μείγμα.

Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.

Τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις ντομάτες κονκασέ, τον πελτέ ντομάτας, τον βασιλικό, το θυμάρι, την ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε την σάλτσα για 10 λεπτά.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα Λαζάνια, τα ανακατεύουμε με την σάλτσα και τα κεφτεδάκια και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.