facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρονοσαλάτα με τόνο, κάπαρη και λαχανικά

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO

400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά

100 γρ. κάπαρη

2 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά πορτοκαλί σε κυβάκια

1 πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια

150 γρ. βρασμένο καλαμπόκι

200 γρ. φιλέτο τόνου σε ελαιόλαδο στραγγισμένο

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά.

Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την πάπρικα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, την κάπαρη, το τουρσί, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το καλαμπόκι, τον τόνο και τον άνηθο και ανακατεύουμε απαλά για να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάμε στο ψυγείο, καλύπτοντας με διάφανη μεμβράνη, μέχρι το σερβίρισμα.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.