facebook instagram youtube

Κριθαράκι με θαλασσινά και pesto μαϊντανού

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4-6 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Κριθαράκι

500 γρ. Κριθαράκι Χρυσή Σειρά MISKO

250 γρ. μύδια ψίχα

300 γρ. γαρίδες Nο 3 καθαρισμένες

500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες

2 μέτριες ώριμες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο

100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη

50 γρ. κουκουνάρι

ελαιόλαδο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα καλαμαράκια για 5 λεπτά, τις γαρίδες για 3-4 λεπτά, τα μύδια για 2 λεπτά και τα στραγγίζουμε.

Ετοιμάζουμε το pesto μαϊντανού. Βάζουμε στο blender ή στο πολυμίξερ τον μαϊντανό, το σκόρδο, την κεφαλογραβιέρα, το κουκουνάρι και 6 κ.σ. ελαιόλαδο και πολτοποιούμε το μείγμα.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κριθαράκι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε το Κριθαράκι και το βάζουμε στην κατσαρόλα που έβρασε, μαζί με το pesto μαϊντανού, τις ντομάτες και τα θαλασσινά.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.