Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Κριθαράκι
500 γρ. Κριθαράκι Χρυσή Σειρά MISKO
250 γρ. μύδια ψίχα
300 γρ. γαρίδες Nο 3 καθαρισμένες
500 γρ. καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
2 μέτριες ώριμες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
50 γρ. κουκουνάρι
ελαιόλαδο
αλάτι
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα καλαμαράκια για 5 λεπτά, τις γαρίδες για 3-4 λεπτά, τα μύδια για 2 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
Ετοιμάζουμε το pesto μαϊντανού. Βάζουμε στο blender ή στο πολυμίξερ τον μαϊντανό, το σκόρδο, την κεφαλογραβιέρα, το κουκουνάρι και 6 κ.σ. ελαιόλαδο και πολτοποιούμε το μείγμα.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κριθαράκι Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε το Κριθαράκι και το βάζουμε στην κατσαρόλα που έβρασε, μαζί με το pesto μαϊντανού, τις ντομάτες και τα θαλασσινά.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.