Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τον Μ. Δημητρούλη Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Κοφτό
300 γρ. Κοφτό Ολικής Άλεσης MISKO
150 γρ. σαρδέλες
450 τριμμένη ντομάτα
1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. ελιές σε ροδέλες
3 κ.σ κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
φρέσκο βασιλικό
αλάτι & μπούκοβο
Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τις σαρδέλες, τις ελιές, την κάπαρη, τη ντομάτα και προαιρετικά λίγο μπούκοβο και αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά.
Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε το Κοφτό Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε για 2 λεπτά λιγότερα από αυτά που αναγράφονται στη συσκευασία.
Σουρώνουμε το κοφτό μακαρόνι και το προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας και 2-3 λεπτά και προσθέτοντας μικρή ποσότητα από το νερό που έβραζαν τα μακαρόνια.
Προσθέτουμε λίγο φρέσκο βασιλικό, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.