Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 11 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Κοφτό ολικής με σαρδέλες, κάπαρη & ελιές

Ένα καλοκαιρινό πιάτο με κλασικά ελληνικά, θρεπτικά υλικά, απόλυτα ισορροπημένο σε περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Ένα πεντανόστιμο, πανεύκολο πιάτο ζυμαρικών πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα, φώσφορο και ασβέστιο.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Κοφτό

300 γρ. Κοφτό Ολικής Άλεσης MISKO

150 γρ. σαρδέλες

450 τριμμένη ντομάτα

1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. ελιές σε ροδέλες

3 κ.σ κάπαρη

1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

φρέσκο βασιλικό

αλάτι & μπούκοβο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και συνεχίζουμε το σοτάρουμε.

Προσθέτουμε τις σαρδέλες, τις ελιές, την κάπαρη, τη ντομάτα και προαιρετικά λίγο μπούκοβο και αφήνουμε για περίπου 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας τακτικά.

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε το Κοφτό Ολικής Άλεσης MISKO και βράζουμε για 2 λεπτά λιγότερα από αυτά που αναγράφονται στη συσκευασία.

Σουρώνουμε το κοφτό μακαρόνι και το προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα, ανακατεύοντας και 2-3 λεπτά και προσθέτοντας μικρή ποσότητα από το νερό που έβραζαν τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε λίγο φρέσκο βασιλικό, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.