facebook instagram youtube
GR | EN

Γιουβαρλάκια σε σούπα φιδέ

ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΣ ΣΟΥΠΑ ΦΙΔΕ_MISKO_2
ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΣ ΣΟΥΠΑ ΦΙΔΕ_MISKO
ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΣ ΣΟΥΠΑ ΦΙΔΕ_MISKO_2
ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΣ ΣΟΥΠΑ ΦΙΔΕ_MISKO

Τολμήστε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας γιουβαρλάκια με φιδέ κοφτό που μαγειρεύεται κατευθείαν στη λεμονάτη σούπα και στρώστε τραπέζι σε 1 μόλις ώρα.

shadow shadow
preperation 20΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 40΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-KRITHARAKI-METRIO 1024581 – 7

MISKO Φιδές Κοφτός

250 γρ. Φιδές Κοφτός MISKO

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

100 γρ. ρύζι νυχάκι

½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 καρότα σε φέτες

5-6 φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο

χυμός από 2 λεμόνια

700 ml νερό

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπολ ανακατεύουμε τον κιμά μαζί με το ρύζι, τον μαϊντανό, το ένα κρεμμύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζυμώνουμε καλά για 5 λεπτά και πλάθουμε τα γιουβαρλάκια σε μέγεθος καρυδιού. Τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε 80 ml ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το άλλο κρεμμύδι για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τα καρότα και το σέλινο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4-5 λεπτά.

Προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το νερό, καλύπτουμε με καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να μαγειρευτούν τα λαχανικά για περίπου 10 λεπτά.

Αραδιάζουμε τα γιουβαρλάκια πάνω από τα λαχανικά, σκεπάζουμε ξανά την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για ακόμα 20 λεπτά.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον Φιδέ Κοφτό MISKO, ανακατεύουμε απαλά με κουτάλα να καλυφθεί από το νερό που σιγοβράζει και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και ανακινούμε καλά για να πάει παντού. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σταθεί για 10 λεπτά πριν σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.