Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Νηστίσιμες Συνταγές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Ρυζάκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ρυζάκι
100 γρ. Ρυζάκι MISKO
80 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
2 κιλά σπανάκι φρέσκο χονδροκομμένο
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
400 ml νερό
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν κι αυτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι σε δόσεις και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το Ρυζάκι MISKO και βράζουμε για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Προς το τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.