facebook instagram youtube
GR | EN

Σπανακόρυζο κοκκινιστό

REC_spanakorizo_kokkinisto.jpg
REC_spanakorizo_kokkinisto.jpg

Αυτό το κοκκινιστό σπανακόρυζο με ρυζάκι εμπνέεται από την κλασική συνταγή και θα σας κάνει να το αγαπήσετε για τη νοστιμιά και την ευκολία του.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-RYZAKI 1024575 – 15

MISKO Ρυζάκι

100 γρ. Ρυζάκι MISKO

80 ml ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

2 κιλά σπανάκι φρέσκο χονδροκομμένο

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

400 ml νερό

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.

Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν κι αυτά.

Προσθέτουμε το σπανάκι σε δόσεις και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθεί. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το νερό και μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε το Ρυζάκι MISKO και βράζουμε για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.

Προς το τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.