facebook instagram youtube

Γαριδομακαρονάδα με κατεψυγμένες γαρίδες, φέτα και ούζο

Σπαγγετίνι με κατεψυγμένες γαρίδες, φέτα και ούζο – το απόλυτο πιάτο που συνδυάζει γεύσεις θαλασσινές με τη μοναδικότητα της ελληνικής παράδοσης! Με τις κατεψυγμένες γαρίδες να κάνουν την προετοιμασία παιχνίδι, η φέτα και το ούζο χαρίζουν αρώματα και γεύση που θα λατρέψουν όλοι στο τραπέζι σας.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO

500 γρ. γαρίδες Νο3 καθαρισμένες από το κέλυφος

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

3 πράσινες πιπεριές κέρατο, κομμένες σε ροδέλες

500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση

250 γρ. φέτα τριμμένη

80 ml ούζο

2 κ.γ. βασιλικό

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε σε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές.

Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα ντοματίνια. Σοτάρουμε για 5 λεπτά ακόμη.

Σβήνουμε με το ούζο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στη φωτιά για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε τη φέτα και το βασιλικό και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε με τη σάλτσα θαλασσινών και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.