Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 MISKO
500 γρ. γαρίδες Νο3 καθαρισμένες από το κέλυφος
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
3 πράσινες πιπεριές κέρατο, κομμένες σε ροδέλες
500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
250 γρ. φέτα τριμμένη
80 ml ούζο
2 κ.γ. βασιλικό
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Σοτάρουμε σε 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές.
Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα ντοματίνια. Σοτάρουμε για 5 λεπτά ακόμη.
Σβήνουμε με το ούζο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στη φωτιά για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τη φέτα και το βασιλικό και ανακατεύουμε.
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα θαλασσινών και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.