Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια TikTok Συνταγές Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
3 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1/2 κ.γ. μπούκοβο
1/3 κούπα κάπαρη, ψιλοκομμένη
600 ml τοματοπελτέ
180 γρ. Καπνιστό τόνο
3-4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπούκοβο και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Προσθέτουμε στο τηγάνι την κάπαρη, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά, και έπειτα προσθέτουμε τον τοματοπελτέ. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι τον τόνο θρυμματισμένο. Ανακατεύουμε καλά.
Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.