facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με τόνο και κόκκινη σάλτσα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 16΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

3 κ.σ. ελαιόλαδο

4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες

1/2 κ.γ. μπούκοβο

1/3 κούπα κάπαρη, ψιλοκομμένη

600 ml τοματοπελτέ

180 γρ. Καπνιστό τόνο

3-4 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπούκοβο και σοτάρουμε για ακόμα 1 λεπτό.

Προσθέτουμε στο τηγάνι την κάπαρη, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά, και έπειτα προσθέτουμε τον τοματοπελτέ. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι τον τόνο θρυμματισμένο. Ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.