facebook instagram youtube

Σκορδομακάρονα

Βαθμολογία 2 από 5
(1)
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λιγκουίνι MISKO

80 ml ελαιόλαδο

6 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες

1/2 κ.σ. τοματοπελτέ

γραβιέρα, για το σερβίρισμα

φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Πριν στραγγίξουμε τα ζυμαρικά κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν.  

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να χρυσαφίσουν και να βγάλουν το άρωμα τους.  

Προσθέτουμε στο τηγάνι τον τοματοπελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.  

Στη συνέχεια προσθέτουμε μισή κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.  

Τέλος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό.  

Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με γραβιέρα και φρέσκια ρίγανη.  

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 2 από 5
17 Ιουνίου, 2024

Νηστίσιμη γραβιέρα που βρίσκω;

Avatar for Truth Hurts
Truth Hurts

Απάντηση από MISKO

Καλησπέρα, η γραβιέρα είναι η δική μας πρόταση σερβιρίσματος. Η νηστήσιμη εναλλακτική της θα μπορούσε να είναι το φυτικό τυρί!

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.