Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από την Teti’s Flakes Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Λιγκουίνι/ΛαζάνιαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
80 ml ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1/2 κ.σ. τοματοπελτέ
γραβιέρα, για το σερβίρισμα
φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Πριν στραγγίξουμε τα ζυμαρικά κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που βράζουν.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σκόρδα μέχρι να χρυσαφίσουν και να βγάλουν το άρωμα τους.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τον τοματοπελτέ και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε μισή κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
Τέλος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με γραβιέρα και φρέσκια ρίγανη.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Νηστίσιμη γραβιέρα που βρίσκω;
Απάντηση από MISKO
Καλησπέρα, η γραβιέρα είναι η δική μας πρόταση σερβιρίσματος. Η νηστήσιμη εναλλακτική της θα μπορούσε να είναι το φυτικό τυρί!