facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρονοσαλάτα με γαρίδες και φρέσκα μυρωδικά

ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΓΑΡΙΔΕΣ_MISKO_2
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΓΑΡΙΔΕΣ_MISKO
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΓΑΡΙΔΕΣ_MISKO_2
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΓΑΡΙΔΕΣ_MISKO

Αυτή η πολύχρωμη μακαρονοσαλάτα χρειάζεται λιγότερο από 20 λεπτά για να ετοιμαστεί και υπόσχεται μπόλικη νοστιμιά από τις γαρίδες, τα τραγανά λαχανικά και τα φρέσκα μυρωδικά.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 8 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-TRIVELAKI 6461024 – 19

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

700 γρ. γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

6 ραπανάκια κομμένα σε φετούλες

150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

½ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο

2 μικρά αγγούρια σε κυβάκια

χυμό από 1 λεμόνι

ξύσμα από 1 λεμόνι

ελαιόλαδο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό. Αφήνουμε να σουρώσουν απ’ τα νερά και μεταφέρουμε σε μπολ.

Βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό τις γαρίδες, για 3-4 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Τις προσθέτουμε στο μπολ με τα ζυμαρικά, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τα ραπανάκια, το καλαμπόκι, τον άνηθο, το μάραθο και τα αγγούρια.

Σε μπολάκι χτυπάμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά του μπολ και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή κρύα απ’ το ψυγείο.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.