Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Καθαρά Δευτέρα Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
700 γρ. γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
6 ραπανάκια κομμένα σε φετούλες
150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο
2 μικρά αγγούρια σε κυβάκια
χυμό από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό. Αφήνουμε να σουρώσουν απ’ τα νερά και μεταφέρουμε σε μπολ.
Βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό τις γαρίδες, για 3-4 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Τις προσθέτουμε στο μπολ με τα ζυμαρικά, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τα ραπανάκια, το καλαμπόκι, τον άνηθο, το μάραθο και τα αγγούρια.
Σε μπολάκι χτυπάμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά του μπολ και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή κρύα απ’ το ψυγείο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.