facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με γαρίδες και φρέσκα μυρωδικά

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 8 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

700 γρ. γαρίδες μικρές χωρίς κέλυφος

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

6 ραπανάκια κομμένα σε φετούλες

150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

½ ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο

2 μικρά αγγούρια σε κυβάκια

χυμό από 1 λεμόνι

ξύσμα από 1 λεμόνι

ελαιόλαδο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό. Αφήνουμε να σουρώσουν απ’ τα νερά και μεταφέρουμε σε μπολ.

Βράζουμε σε λίγο αλατισμένο νερό τις γαρίδες, για 3-4 λεπτά και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Τις προσθέτουμε στο μπολ με τα ζυμαρικά, μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι, τα ραπανάκια, το καλαμπόκι, τον άνηθο, το μάραθο και τα αγγούρια.

Σε μπολάκι χτυπάμε 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά του μπολ και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε την μακαρονοσαλάτα αμέσως ή κρύα απ’ το ψυγείο.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.