Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Μπρόκολο Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγετίνη Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
2 κεφάλια μπρόκολο
ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
ξύσμα από ένα λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Πλένουμε και κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια, και το βράζουμε σε μια για 5 λεπτά. Θέλουμε το μπρόκολο να μην μαλακώσει πολύ, αλλά να παραμείνει τραγανό.
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε ολόκληρο το σκόρδο ώστε να το αφαιρέσουμε αφού αρωματίσει το ελαιόλαδο. Αφαιρούμε το σκόρδο μετά από 2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε στο τηγάνι τον ψιλοκομμένο δυόσμο μαζί με το ξύσμα από το λεμόνι.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Στο τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε με επιπλέον μπρόκολο και φρέσκα φύλλα δυόσμου.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.