facebook instagram youtube

Μακαρόνια με μπρόκολο και γιαούρτι

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
2 κεφάλια μπρόκολο
ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
ξύσμα από ένα λεμόνι
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε και κόβουμε το μπρόκολο σε μικρά μπουκετάκια, και το βράζουμε σε μια για 5 λεπτά. Θέλουμε το μπρόκολο να μην μαλακώσει πολύ, αλλά να παραμείνει τραγανό.

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον ένα λεπτό.

Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε ολόκληρο το σκόρδο ώστε να το αφαιρέσουμε αφού αρωματίσει το ελαιόλαδο. Αφαιρούμε το σκόρδο μετά από 2 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε στο τηγάνι τον ψιλοκομμένο δυόσμο μαζί με το ξύσμα από το λεμόνι.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

Στο τέλος προσθέτουμε τα ζυμαρικά μαζί με το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σερβίρουμε με επιπλέον μπρόκολο και φρέσκα φύλλα δυόσμου.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.