Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 10 in /export/Web.Apache/root/Misko/wwwroot/wp-content/themes/misko/include/recipe-schema.php on line 46
facebook instagram youtube

Λιγκουίνι Ολικής με σολομό και φινόκιο

Βαθμολογία 5 από 5
(1)

Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO, πλούσια σε φυτικές ίνες συνδυασμένο με σολομό σε μια ισορροπημένη σε θρεπτικά συστατικά συνταγή με ελαφριά σάλτσα. Από τις πιο εύκολες και γρήγορες συνταγές, έτοιμη σε 15 λεπτά και με υπέροχη γεύση.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι

300 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO

200 γρ. σολομό καπνιστό

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 φινόκιο ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.σ. ελαιόλαδο

40 ml ούζο

200 ml κρέμα γάλακτος 3%

1 χούφτα φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο

αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε 300 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO και τα βράζουμε με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόδο, το φινόκιο με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά σβήνουμε με το ούζο.

Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών, σε χαμηλή φωτιά προσθέτουμε το σολομό σε κομμάτια και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά.

Στο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το λιγκουίνι με λίγο από το νερό που βράσαμε και ανακατεύουμε ώστε να αναμειχθούν τα υλικά.

Προσθέτουμε φρέσκο άνηθο και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
14 Φεβρουαρίου, 2023
Avatar for maro papadopoulou
maro papadopoulou
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.