facebook instagram youtube

Λιγκουίνι με τόνο

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λιγκουίνι MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

120 γρ. πικάντικο τόνο σε κονσέρβα, στραγγισμένο

1 κ.γ. χυμό λεμονιού

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.

Προσθέτουμε τον τόνο, το χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.

Προσθέτουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών (μερικές κουταλιές της σούπας) στη σάλτσα και στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.