Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
120 γρ. πικάντικο τόνο σε κονσέρβα, στραγγισμένο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.
Προσθέτουμε τον τόνο, το χυμό λεμονιού και τον μαϊντανό. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.
Προσθέτουμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών (μερικές κουταλιές της σούπας) στη σάλτσα και στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε όσο χρειάζεται.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.