Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κουσκουσάκι
200 γρ. Κουσκουσάκι MISKO
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.σ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
150 γρ. μανιτάρια σιτάκε, κομμένα σε λεπτές φέτες
220 ml ζωμό θαλασσινών
700 γρ. φιλέτο μπακαλιάρο
150 γρ. αρακά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσει, για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας, για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας για περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε το κουσκούς και ανακατέψτε μέχρι να σοταριστεί ελαφρά, για περίπου 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζωμό θαλασσινών, το νερό και μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μπακαλιάρο, τον αρακά, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τη σούπα στα πιάτα, προσθέτουμε φρέσκο κρεμμυδάκι σε κάθε πιάτο και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.