Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοφτό Μισό
500 γρ. Κοφτό Μισό MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γρ. τριμμένες ντομάτες
1 κ.γ. ζάχαρη
100 γρ. τουρσί (καρότα, πιπεριές, κρεμμυδάκια κ.λ.π.) σε κομματάκια
8 ελιές σε κομματάκια
200 γρ. τόνος σε ελαιόλαδο κονσέρβα
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό Μισό MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Ζεσταίνουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο σε ρηχή κατσαρόλα. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει.
Σβήνουμε με τις τριμμένες ντομάτες και προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι, μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 6-8 λεπτά.
Προσθέτουμε το τουρσί, τις ελιές, τον τόνο στραγγισμένο καλά και κομματιασμένο και ανακατεύουμε απαλά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.