Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Βαγγέλης Δρίσκας Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Κανελόνια Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Μακαρόνια ΦούρνουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κανελόνια
250 γρ. Κανελόνια MISKO
για την σάλτσα ντομάτας
700 γρ. ντομάτες κονκασέ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
2 κ. σ. πελτέ ντομάτας
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
για την γέμιση
400 γρ. φέτα
150 γρ. τριμμένη γραβιέρα
1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο και ελαφρά σοταρισμένο
2 αβγά
5-6 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Ετοιμάζουμε την σάλτσα ντομάτας. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 4 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ και αλατοπίπερο.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Ετοιμάζουμε την γέμιση. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την φέτα, την μισή ποσότητα γραβιέρας, το σπανάκι, τον βασιλικό, τα αβγά και αλατοπιπερώνουμε το μείγμα.
Γεμίζουμε με το μείγμα τα Κανελόνια MISKO.
Απλώνουμε 4-5 κουταλιές σάλτσα ντομάτας σε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε τα κανελόνια με τη σειρά.
Τα περιχύνουμε με την σάλτσα έτσι ώστε να καλυφθούν τελείως και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 30 λεπτά.
Τα ξεσκεπάζουμε και πασπαλίζουμε την επιφάνειά τους με την υπόλοιπη γραβιέρα, ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 220°C και ψήνουμε άλλα 5 λεπτά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.