facebook instagram youtube
GR | EN

Γαριδομακαρονάδα Χωρίς Γλουτένη με μουστάρδα και φινόκιο

IMG_2372-2_sleed
IMG_2425_sleed
IMG_2372-2_sleed
IMG_2425_sleed

Μια από τις πιο αγαπημένες μακαρονάδες τώρα και χωρίς γλουτένη! Το μοναδικό φινόκιο αλλά και η μουστάρδα κάνουν τη διαφορά, μια γαριδομακαρονάδα που θα λατρέψουν όλοι!

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 35΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-GLUTEN_FREE-SPAGHETTI- 360x1024

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO

500 γρ. γαρίδες μετρίου μεγέθους

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

150 γρ. ντομάτες, ψιλοκομμένες

250 γρ. σάλτσα ντομάτας

2 κ.σ. μουστάρδα χωρίς γλουτένη

30ml ελαιόλαδο

1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το φινόκιο για 5’ σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.

Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για περίπου 20’ μέχρι να δέσει, προσθέτουμε τις γαρίδες, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5’, τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και αποσύρουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 28g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με σάλτσα και γαρίδες.

Tips:

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γεύση με λίγο κρασί

Αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις προσθέτουμε μια καυτερή πιπεριά

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.