facebook instagram youtube

Γαριδομακαρονάδα Χωρίς Γλουτένη με μουστάρδα και φινόκιο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 35΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO

500 γρ. γαρίδες μετρίου μεγέθους

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

150 γρ. ντομάτες, ψιλοκομμένες

250 γρ. σάλτσα ντομάτας

2 κ.σ. μουστάρδα χωρίς γλουτένη

30ml ελαιόλαδο

1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το φινόκιο για 5’ σε χαμηλή φωτιά.

Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.

Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για περίπου 20’ μέχρι να δέσει, προσθέτουμε τις γαρίδες, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5’, τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και αποσύρουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 28g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με σάλτσα και γαρίδες.

Tips:

Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γεύση με λίγο κρασί

Αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις προσθέτουμε μια καυτερή πιπεριά

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.