Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Παραδοσιακές Συνταγές Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Καθαρά Δευτέρα Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Σπαγγέτι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη
400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO
500 γρ. γαρίδες μετρίου μεγέθους
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 φινόκιο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
150 γρ. ντομάτες, ψιλοκομμένες
250 γρ. σάλτσα ντομάτας
2 κ.σ. μουστάρδα χωρίς γλουτένη
30ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και το φινόκιο για 5’ σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τις ντομάτες, τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για περίπου 20’ μέχρι να δέσει, προσθέτουμε τις γαρίδες, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5’, τέλος προσθέτουμε τον άνηθο και αποσύρουμε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 28g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με σάλτσα και γαρίδες.
Tips:
Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τη γεύση με λίγο κρασί
Αν μας αρέσουν οι πικάντικες γεύσεις προσθέτουμε μια καυτερή πιπεριά
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.