facebook instagram youtube

Γαριδομακαρονάδα με κοφτό μακαρονάκι

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοφτό

500 γρ. Κοφτό MISKO

30 γαρίδες νο 3 χωρίς κέλυφος

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κ.γ. πελτέ ντομάτας

400 γρ. τριμμένες ντομάτες

¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε το κέλυφος και το εντεράκι κάθε γαρίδας.

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε σιγανή θερμοκρασία το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Προσθέτουμε τις γαρίδες στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.

Μόλις πάρουν χρώμα και αρχίσουν να κοκκινίζουν τις αφήνουμε να μαγειρευτούν τέσσερα λεπτά και τις μεταφέρουμε σε πιάτο.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το Κοφτό MISKO, τον πελτέ, τις ντομάτες, 500 ml νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Ελέγχουμε και εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό στο φαγητό.

Την τελευταία στιγμή προσθέτουμε τις γαρίδες για να ζεσταθούν, αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μαϊντανό και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.