Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Θαλασσινά και Ψάρια Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Καθαρά Δευτέρα Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοφτό
500 γρ. Κοφτό MISKO
30 γαρίδες νο 3 χωρίς κέλυφος
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
400 γρ. τριμμένες ντομάτες
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Καθαρίζουμε το κέλυφος και το εντεράκι κάθε γαρίδας.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε σιγανή θερμοκρασία το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τις γαρίδες στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε.
Μόλις πάρουν χρώμα και αρχίσουν να κοκκινίζουν τις αφήνουμε να μαγειρευτούν τέσσερα λεπτά και τις μεταφέρουμε σε πιάτο.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το Κοφτό MISKO, τον πελτέ, τις ντομάτες, 500 ml νερό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε τα ζυμαρικά για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Ελέγχουμε και εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό στο φαγητό.
Την τελευταία στιγμή προσθέτουμε τις γαρίδες για να ζεσταθούν, αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μαϊντανό και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.