facebook instagram youtube

Ζυμαρικά με pesto αβοκάντο και μυρωδικά

Μία συναρπαστική και light μακαρονάδα που είναι σίγουρο πως θα γεμίσει το σπίτι σας με χαρακτηριστικές και πλούσιες μυρωδιές. Τα ζυμαρικά ολικής άλεσης συνδυάζονται μοναδικά με μια πανεύκολη και καταπράσινη pesto από ώριμα αβοκάντο και μυρωδικά, που έχουν ως αποτέλεσμα αυτό το πεντανόστιμο πιάτο. Κατάλληλο για όσους θέλουν να έχουν μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ζυμαρικών με τον πιο ελαφρύ τρόπο!

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 12΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι

500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO

2 ώριμα αβοκάντο

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό

½ ματσάκι μαϊντανό

½ ματσάκι ρόκα

50 γρ. λευκά αμύγδαλα

2 σκελίδες σκόρδο

χυμό από 1 λεμόνι

80 ml νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά

100 γρ. τριμμένη vegan παρμεζάνα

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Ετοιμάζουμε την σάλτσα pesto. Βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) το ένα αβοκάντο, τον βασιλικό, το μαϊντανό, τη ρόκα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 80 ml νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει κρεμώδης σάλτσα.

Ρίχνουμε την pesto σε μεγάλο μπολ. Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα στο μπολ. Ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά και να μοιραστεί ομοιόμορφα η pesto.

Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρεσκοκομμένα κυβάκια από το δεύτερο αβοκάντο, vegan παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.