Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Νηστίσιμες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Διαβητικούς Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι
500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO
2 ώριμα αβοκάντο
½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι ρόκα
50 γρ. λευκά αμύγδαλα
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1 λεμόνι
80 ml νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά
100 γρ. τριμμένη vegan παρμεζάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα pesto. Βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) το ένα αβοκάντο, τον βασιλικό, το μαϊντανό, τη ρόκα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 80 ml νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει κρεμώδης σάλτσα.
Ρίχνουμε την pesto σε μεγάλο μπολ. Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα στο μπολ. Ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά και να μοιραστεί ομοιόμορφα η pesto.
Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρεσκοκομμένα κυβάκια από το δεύτερο αβοκάντο, vegan παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.