Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι
500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO
2 ώριμα αβοκάντο
½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό
½ ματσάκι μαϊντανό
½ ματσάκι ρόκα
50 γρ. λευκά αμύγδαλα
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από 1 λεμόνι
80 ml νερό στο οποίο βράζουν τα ζυμαρικά
100 γρ. τριμμένη vegan παρμεζάνα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα pesto. Βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) το ένα αβοκάντο, τον βασιλικό, το μαϊντανό, τη ρόκα, τα αμύγδαλα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 80 ml νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και το ελαιόλαδο και πολτοποιούμε μέχρι να γίνει κρεμώδης σάλτσα.
Ρίχνουμε την pesto σε μεγάλο μπολ. Μεταφέρουμε τα βρασμένα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα στο μπολ. Ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά και να μοιραστεί ομοιόμορφα η pesto.
Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρεσκοκομμένα κυβάκια από το δεύτερο αβοκάντο, vegan παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.